Usein kysytyt kysymykset

Ennen tapahtumaa

Miten saan oman nimilappuni?

Muutama päivä ennen tapahtumaa saat sähköpostiisi nimilapun. Tulostathan nimilappusi ennakkoon ja leikkaat sen oikeaan kokoon. Kun saavut tapahtumaan, skannaamme sinut sisälle eikä muuta ilmoittautumista tarvita. Tapahtumapaikalla on jaossa kaulanauhoja ja tapahtumapasseja, johon voit nimilapun sijoittaa. Tarvittaessa tulostamme nimilappusi infopisteellä.  

Milloin tapahtumasovellus kannattaa ottaa käyttöön?

Lähetämme linkit ja ohjeet sovellukseen kaikille osallistujille muutama päivä ennen tapahtumaa, jolloin voit kirjautua sovellukseen. Sovelluksen käyttöön ottaminen linkin kautta on helppoa ja halutessasi voit myös ladata sovelluksen puhelimeesi.

Tapahtumasovelluksessa voit tutustua tapahtuman ohjelmaan ja näytteilleasettajiin sekä saada ajankohtaista infoa tapahtumasta. Sovelluksen avulla myös verkostoidut helposti: kirjaa sovellukseen omat tietosi ja sovi tapaamisia muiden osallistujien kanssa! Sovelluksessa osallistut helposti myös asiantuntijaseminaarin aikana käytävään keskusteluun.

Saapuminen

Miten löydän perille?

Geoforum Summit järjestetään Messukeskuksen Siivessä, osoitteessa Rautatieläisenkatu 3. Tutustu saapumisohjeisiin Messukeskuksen sivuilla.

Mitä teen, kun pääsen perille?

Astu sisään ja tervetuloa Geoforum Summitiin! Jätä ulkovaatteesi narikkaan, minkä jälkeen skannaamme sinut sisään. Aulassa on jaossa tapahtumapasseja ja kaulanauhoja. Tarvittaessa tulostamme myös nimilappusi.

Maksuton tapahtuma

Kaikille avoimen ja maksuttoman näyttelyn aukioloajat:

Ma 30.10. klo 10–18

Ti 31.10. klo 9–14

Tapahtumassa järjestetään myös maksuttomia tietoiskuja sekä työpajoja. Tervetuloa!

Olen rekisteröitynyt tapahtumaan. Mitä teen, kun saavun Messukeskukseen?

Muutama päivä ennen tapahtumaa saat sähköpostiisi nimilapun. Tulosta se mukaasi ja skannaamme sinut ilmoittautuneeksi paikan päällä. Mikäli sinulla ei ole nimilappua tulostettuna, tulostamme sen sinulle infopisteellä. Aulasta saat itsellesi oranssisävyisen tapahtumapassin ja kaulanauhan.

Onko narikka maksullinen?

Kyllä, narikka on maksullinen.

En ole rekisteröitynyt tapahtumaan, mutta aion osallistua. Mitä teen, kun saavun Messukeskukseen?

Ensisijaisesti toivomme etukäteen rekisteröitymistä osallistumisen sujuvoittamiseksi, mutta toki myös paikan päällä ilmoittautuminen onnistuu. Tule tapahtuman infopisteelle ja hoidetaan rekisteröityminen saapuessasi.

Ovatko kahvit ja lounaat ilmaisia?

Osallistuessasi maksuttomaan tapahtumaan, ovat kaikki ruokailut omakustanteisia. Messukeskuksen kahvilat ja ravintolat palvelevat koko tapahtuman ajan.

Get together -tilaisuus

Missä ja milloin Get together -tilaisuus järjestetään?

Kaikille avoin ja omakustanteinen Get together -tilaisuus pidetään kauppakeskus Triplassa The Tower -ravintolassa maanantaina 30.10. klo 18 alkaen. Tilaisuudessa ei ole järjestettyä ohjelmaa ja tapahtumaan siirrytään omatoimisesti. Tervetuloa viihtymään ja verkostoitumaan!

Pitääkö Get together -tilaisuuteen ilmoittautua?

Ilmoittaudu Get together -tilaisuuteen samalla, kun ilmoittaudut tapahtumaan. Valitse osallistumislistasta ”Osallistun kaikille avoimeen Get together -tilaisuuteen”. Ilmoittautumisten perusteella ilmoitamme ravintolaan henkilömäärän, sillä ravintola on auki myös muille kauppakeskuksessa asioiville.

Onko tilaisuudessa ilmaista ruoka- tai juomatarjoilua Geoforum Summitin osallistujille?

Ei ole, sillä tilaisuus on omakustanteinen. Voit tutustua ravintolaan täällä!

Asiantuntijaseminaari

Asiantuntijaseminaari järjestetään tiistaina 31.10. klo 9–15. Tutustu ohjelmaan.

Olen ilmoittautunut asiantuntijaseminaariin. Mitä teen, kun saavun Messukeskukseen?

Muutama päivä ennen tapahtumaa saat sähköpostiisi nimilapun. Tulosta se mukaasi ja skannaamme sinut ilmoittautuneeksi paikan päällä. Mikäli sinulla ei ole nimilappua tulostettuna, tulostamme sen sinulle infopisteellä. Infopisteeltä saat myös itsellesi violettisävyisen tapahtumapassin ja kaulanauhan.

Onko narikka maksullinen?

Seminaariasiakkaille narikka on maksuton. Kerro narikkahenkilökunnalle nimesi, jolloin saat narikkapalvelun veloituksetta.

Kuuluvatko kahvit ja lounaat seminaarilipun hintaan?

Seminaariasiakkaille aamupäiväkahvit ja lounaat kuuluvat seminaarilipun hintaan. Ennen tapahtumaa saat sähköpostiisi NoHo:lta QR-koodilipukkeet, joita näyttämällä kassalla voit lunastaa tarjoilut. Lipukkeet ovat kertakäyttöisiä eli eivät mahdollista santsausta.

Ovatko cocktail-tilaisuuden tarjoilut maksuttomia?

Cocktail-tilaisuuden tarjoilut kuuluvat seminaarilipun hintaan. Tilaisuuteen et tarvitse QR-koodilipukkeita. Cocktail-tilaisuus järjestetään näyttelyalueella klo 15–16.

Osallistun tapahtumaan myös maanantaina 30.10. Saanko myös silloin kahvit ja lounaat veloituksetta?

Seminaarilipun hintaan kuuluvat ruokailut vain tapahtuman toisena päivänä eli tiistaina 31.10. Ensimmäisenä tapahtumapäivänä ruokailut ovat kaikille osallistujille omakustanteisia.

Tapahtumasovellus

Miten saan tapahtumasovelluksen käyttööni?

Tapahtumasovellus julkaistaan lokakuussa ja kaikille osallistujille lähetetään linkit selainpohjaiseen sovellukseen. Voit myös ladata sovelluksen omaan puhelimeesi.

Miksi lataisin tapahtumasovelluksen itselleni?

Tapahtumasovelluksessa voit tutustua tapahtuman ohjelmaan ja näytteilleasettajiin sekä saada ajankohtaista infoa tapahtumasta. Sovelluksen avulla verkostoidut helposti: sovi tapaamisia muiden osallistujien kanssa! Sovelluksessa osallistut helposti myös asiantuntijaseminaarin aikana käytävään keskusteluun.

Onko tapahtumassa jaossa paperisia ohjelmia?

Tapahtumassa ei ole jaossa paperisia ohjelmalehtisiä. Kätevimmin näet ohjelman tapahtumasovelluksesta tai nettisivuilta. Tarvittaessa autamme sinua myös infopisteellä.

Puhujat

Kaikille asiantuntijaseminaarin puhujille lähetämme kirjallisia ohjeita hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää, olethan yhteydessä: vilma.haapakoski@fcg.fi.

Oliko jotain muuta mielessä? Ota yhteyttä:

Vilma Haapakoski

vilma.haapakoski@fcg.fi

+358 41 731 6336

Tapahtuman aikana tunnistat tapahtumatyöntekijät oransseista t-paidoista. Myös infopisteemme on auki koko tapahtuman ajan. Lämpimästi tervetuloa!

Maanantai 30.10.

  • Kattava paikkatietoalan näyttely klo 10–18
  • Tietoiskut ja työpajat – tutustu ohjelmaan
  • Get together -tilaisuus klo 18 alkaen. Lisätiedot rekisteröitymisen yhteydessä.

    Maanantain koko ohjelma on maksuton, vaatii rekisteröitymisen!

Tiistai 31.10.

  • Huippuluokan asiantuntijaseminaari – tutustu ohjelmaan tästä!
  • Näyttely avoinna klo 9–14
  • Seminaariosallistujille cocktail-tilaisuus näyttelytilassa klo 15–16
  • Tarkan paikannuksen tulevaisuus -seminaari – lue lisää!

Paikkatietoala kehittyy nyt nopeammin kuin koskaan.